LélekTenger

Ok nélküli találkozások? Nincsenek!

Minden ember valamilyen céllal érkezik egy másik ember életébe.

Több milliárd ember él a Földön. És Te mégis pont ezekkel az emberekkel találkozol. Gondold csak végig, szerinted véletlen? Ugyan, hát hogyan is lehetne!

Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben. Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt.

1331859173_ngay 1414

Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg.

girlboy

Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban…

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Noncsi Miskolczi says:

  Sziasztok.ferjem van 3 gyerekem.tavly volt valaki aki belépett az eletembe mint szerető.hazudtam neki elhagyott párom utanna vett el felesegül mivel felt hogy elveszít.A szerető nem köszön nem all szóba velem amit meg is ertek
  .mikor már azt hiszem elfelejtem akkor mindíg találozunk és a láng felgyullad bennem de miert?és miret mindíg akkor mikor azt hiszem minden ok a ferjemmel?

 2. Edit Feiszthamel says: (előzmény @Ambrus Andrea)

  Mi folyamatosan 50 éve elmentünk egymás mellett…most találkoztunk,de az utunk közös volt….

 3. Wegaz Doegdah says:

  ez azért gáz, mert úgy állítja be az embert, mintha nem lenne szabad akarata. mintha bármit is tennénk, az történne, aminek történnie kell. ez hatalmas tévedés…

 4. Ambrus Andrea says:

  Még nem jött el az ideje, hogy együtt legyetek! Én a mostani párommal 14 éves koromtól folyamatosan kerülgettük egymást…. Családom lett….és most nyolc éve együtt vagyunk!

 5. Ádám Fésűs says:

  Ez egyébként a predesztináció azaz az eleve elrendelés elve. Azaz minden okkal történik, és már születésünknél eldől, hogy kivel, mikor, hol, mi lesz a sorsunk. Én is ebben hiszek.

 6. Kozma Klaudia says: (előzmény @Attila Tóta)

  Az egész ott kezdődik, hogy soha nem másokban csalódunk, hanem saját magunkban… Valaki hazudott? Nem benne csalódunk, hanem magunkban, amiért megbíztunk benne. Valaki rosszat mondott? Nem benne csalódunk, hanem magunkban, amiért tőle csak jót szerettünk volna hallani stb. stb.

 7. Attila Tóta says:

  Én ebben az egészben nem hiszek, mert ez egy nagy hatalmas baromság, ami nem bizonyított. Ráadásul aki folyton csalódik az emberekben nem éppen releváns válasz, csak egy kis pszichológia van benne, ami hatással van az emberi agyra…

 8. Kukoth Gábor says: (előzmény @Kukoth Gábor)

  És ha gondolod tod hol találsz meg itt fenn.

 9. Kukoth Gábor says: (előzmény @Kukoth Gábor)

  És más akinek nem kell ne lássa kárát ha érted:((((

 10. Kukoth Gábor says: (előzmény @Kukoth Gábor)

  Ui: nem alszom csak még nincs itt az idö az elégtételhez te lehet ezt most nem érted de én igen Üdv sorstárs.

 11. Kukoth Gábor says: (előzmény @Peter Mezei)

  Tom testvér már régota és nincs elfelejtve neki semmi azt mondják mindenki megtalálja az ellenfelét csak nam veszi észre idö az mindenen segit isten mindig lesujt

 12. Peter Mezei says:

  Az hogy rajossz e valaha hogy luzer vagy.
  Van egy fontos alapszabaly az ilyen energiavampirokkal kapcsolatban mint az altalad emlitett csaj: Ha elenged akkor az azt jelenti hogy nem fel attol hogy majd massal kotsz ki. Ha nem “feli” a kapcsolatotokat akkor nem is szeret igazan. Es nem is fog soha, mert ezt az erzest nem lehet letrehozni ha nem is letezik. Ebreszto testverem!!!

 13. Kozma Klaudia says: (előzmény @Patrik Biros)

  Megtanít szeretni és arra, hogy a szerelem mennyire határtalan, a szerelem mennyire nem egységes és milyen sok arca van. És talán arra szeretne megtanítani, hogy adj választ a kérdésekre: Mit szeretsz ebben? Miért jó ez az egész? Valójában élvezed a szenvedést? És talán arra szeretne megtanítani, hogy ideje döntést hozni, 4 év, rengeteg idő, ha eddig nem léptetek előre, akkor ugyan mi történhetne még…..

 14. Patrik Biros says:

  Eszerint mindennek van értelme! Én csak azt nem tudom, hogy mi az értelme annak ami velem történik. Ugyan azt a lányt szeretem már lassan 4 éve, és akárhányszor már majdnem megkapom, eltávolodunk egymástól. Aztán újra közel kerülünk, és az ördögi kör boldogság nélkül folytatódik, és csak szenvedek és szenvedek, félő hogy felemészt e szerelem. Már nem is tudom mit akarok jobban, hogy velem legyen, vagy hogy ne szeressem. Ennek vajon mi az értelme???


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!